ხუთშაბათი, 2024-11-21, 1:24 PM
მოგესალმები სტუმარი | RSS

თავისუფალი სიტყვა

მთავარი » 2013 » მაისი » 8 » ქაბაბი / qababi (qartuli samzareulo, ქართული სამზარეულო)
6:17 PM
ქაბაბი / qababi (qartuli samzareulo, ქართული სამზარეულო)
შემადგენლობა:
ცხვრის ხორცი – 1 კგ.
დუმა – 100 გრ.
ხახვი – 2 თ.
კვერცხი – 2 ც. კოწახური,
მარილი, პილპილი – გემოვნებით.

მომზადების წესი:
ცხვრის ხორცის რბილი ნაჭერი, დუმა, ხახვი ორჯერ გავატაროთ. შევაზავოთ მარილით, პილპილით, კოწახურით, გათქვეფილი კვერცხით და ხელით კარგად ავურიოთ. დავყოთ ნაწილებად, დავამრგვალოთ, წამოვაგოთ შამფურზე და შევწვათ ყოველი მხრიდან. როცა შეიწვება, ფრთხილად მოვაცილოთ შამფურიდან, სათითაოდ შევახვიოთ ლავაშში და დავალაგოთ თეფშზე. ცალკე მივიტანოთ დაჭრილი ხახვი და დანაყილი კოწახური. შეგვიძლია შემწვარი ლულაქაბაბი ლავაშში არ გავახვიოთ, დავაწყოთ თეფშზე, მოვაყაროთ დაჭრილი ხახვი და დანაყილი კოწახური ან კოწახური ცალკე მივიტანოთ.
კატეგორია: საინტერესო ინფორმაცია | ნანახია: 5960 | დაამატა: InterestingSite | ტეგები: რეცეპტი, xorci, kababi, qababi, ქაბაბი, ქაბაბის რეცეპტი, kulinaria, ქაბაბის, khorci, gemrieli | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *:
სტატისტიკა



სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
შესვლის ფორმა
ძებნა
კალენდარი
«  მაისი 2013  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
საიტის მეგობრები